CAMBRIDGE CENTAR d.o.o.

Virtuelne ture


CAMBRIDGE CENTAR d.o.o.

Cambridge centar je osnovan 1998. godine u Banjaluci, kao jedino preduzeće za usluge i promet u obrazovanju u Republici Srpskoj.
U okviru preduzeća je Škola engleskog jezika, Knjižara stranom knjigom i časopisima i Otvoreni ispitni centar Univerziteta u Kembridžu za ESOL ispite.

Filozofija Centra je da kontinuirano prati svjetske trendove u sektoru obrazovanja i knjižarstva, selektuje, obrazuje i zadržava najbolje stručnjake i praktičare, koristi savremenu literaturu i tehnologiju i motiviše polaznike na samostalan rad.

Nastojanja da se obezbijedi kvalitetna usluga u okviru registrovane djelatnosti su potvrđena i time što je 2006. godine potpisan eksluzivni ugovor sa Cambridge University Press-om za Bosnu i Hercegovinu, a 2009. godine Cambridge Centar je postao Ispitni centar Univerziteta u Kembridžu za Cambridge ESOL ispite iz opšteg i poslovnog engleskog jezika.

Cambridge centar je prošao EAQUALS inspekciju u oktobru mjesecu 2009. godine i zadovoljio visoke standarde koji su postavljeni za akreditaciju EAQULS-a. Nastava, programi i organizacija kurseva, materijali za učenje, procedure testiranja i ocjenjivanja, vrednovani su kao visoko kvalitetni. Utvrdjeno je da ova institucija vodi veliku brigu da zaštiti dobrobit svojih klijenata i osoblja, a sav promotivni materijal koji institucija pravi daje tečne i istinite informacije.

Naučite engleski jezik u Cambridge Centru i obezbijedite sebi put za međunarodnu saradnju i razumijevanje!

Adresa:
Trg srpskih junaka 4
78000 Banja Luka

email: ccbl@inecco.net
www.cambridge-centar.com

Za potpun pregled sajta preporučujemo Vam Mozilla Firefox.